Job 17 van 18


Report this listing

Solliciteren



Adjunct Manager Schoten


Functie

Heb jij de ambitie om Adjunct Manager van een restaurant te worden?

Lunch Garden is een Belgische restaurantketen met een familie van meer dan 900 medewerkers  in 63 restaurants. Dagelijks serveren wij met een glimlach onze klanten.

Onze missie? Lunch Garden heeft de ambitie om de favoriete Belgische keuken te serveren aan families en vrienden aan een betaalbare prijs met een goede kwaliteit.

Niettegenstaande deze uitdagende periode, zitten we vol energie en plannen we om opnieuw het beste van onszelf te geven. Wij missen onze klanten en hebben goesting om er in te vliegen!

Jouw profiel

Wat serveert Lunch Garden als werkgever?

Als werkgever zijn we er van overtuigd dat mensen het verschil maken. Dus ook jij!

Onze troeven, daar mogen we gerust mee uitpakken!

-          Een vast contract van 38 uur per week

-          Een uitgebreid opleidingspakket zodat je kan doorgroeien, als je wenst

-          Een evenwichtig weekendpakket: minstens 8 vrije weekends en 20 vrije weekenddagen per jaar

-          Een DKV hospitalisatieverzekering

-          Een aantrekkelijke verloning

-          Een toffe werksfeer waar jij de touwtjes mee in handen krijgt

-          Samen met jouw team schrijf je mee aan ons succesverhaal

Lunch Garden staat al vele jaren garant voor lekkere maaltijden tegen betaalbare prijzen en toch stellen we ons nog elke dag in vraag, nu meer dan ooit. Onze klanten zijn de rode draad in ons verhaal: een succesverhaal dat al meer dan 50 jaar duurt. En we plannen er nog veel mooie jaren van te maken.

  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Het jaarbudget opstellen
    Resultaten controleren
  • Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren
  • De dienstverlening coördineren en controleren
    De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
  • Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren

Aanbod

Welke kruiden breng jij mee om je gerecht te pimpen?

Behalve de glimlach op je gezicht (deel van je uniform), zorg je voor een gastvrij onthaal van al onze klanten en blink je uit in de volgende zaken:

-          Je bent een geboren leider en je kan je team inspireren. Een mooi resultaat bekom je nooit alleen.

-          Je durft actie ondernemen en je ziet overal een opportuniteit. Initiatief nemen is jou niet vreemd.  Meer nog, je krijgt er echt energie van.

-          Je bent commercieel en een foodie. Jouw vlotte babbel en zin voor gastvrijheid werken aanstekelijk. Het restaurant is een visitekaartje van jezelf op niveau van merchandising en orde.

-          Je neemt je verantwoordelijkheid waar nodig. Je bent een uitblinker voor al je medewerkers en toont hen dat elke schakel belangrijk is en iedereen een rol heeft in het succes van het restaurant.

-          Je hebt interesse in de cijfers van het restaurant en je leeft je in in de regio van het restaurant. Zo hou je je lokale klanten tevreden.

Welke basisingrediënten moeten er zijn voor een geslaagd menu?

Wij gaan voor een win-win relatie, dat wil zeggen dat Lunch Garden jou doet groeien en jij zorgt voor de groei van het bedrijf. En daar zijn enkele basisregels voor nodig.

Dus vragen we dat je:

-          Vrij bent om tijdens het weekend of de feestdagen te werken.

-          Om enkele dagen per week het restaurant te sluiten na een avondshift, ten laatste om 22.00 uur.

-          Ook soms ‘s ochtends de deuren te opent voor je medewerkers en de ochtendshift meewerkt.

-          Dat je je passie kan overbrengen naar je collega’s en je klanten. Want als je van je passie je werk kan maken, overstijg je jezelf.

-          Je hygiëne hoog in het vaandel draagt.

-          Je onze systemen en procedures nauwkeurig volgt.

Solliciteren